当前位置: 首页>>信息发布>>学术动态>>正文

20171128Dr. Hans Knoepfel报告会通知

报告题目:Agree on objectives and conditions for the project results and achieve them(如何就项目目标及预期结果达成一致并实现它们)

报告人:Dr. Hans Knoepfel

报告时间:20171128 14:00-15:30

报告地点:长安校区管理学院210

主持人:欧立雄 教授

报告摘要Define the quality, requirements, objectives and conditions for the management of your projects. Ensure that the criteria for the quality agreed on are fulfilled and the context conditions are met.(如何定义项目的管理目标、管理条件、项目需求和质量要求,确保达成一致的质量标准及环境条件得到满足。)

报告人简介:Hans KnoepfelWorking since more than 40 years in the field of project management theory and practice, mainly in the construction sector. Manager and controller of complex private and large public infrastructure projects, programmes and portfolios. Author of about 80 papers in German, English and other languages. Teaching at universities in Zurich, Atlanta, Lucerne and other places. Serving as IPMA Vice President, Chairman and Member of the IPMA CVMB and President of the Swiss Project Management Association. Working as assessor and validator in 20 countries.有超过40年项目管理理论与实践的工作经验,主要是在建筑业领域。在复杂的私人或大型公共基础设施工程项目、重大计划和项目组合中任经理或管理者职务。用德语、英语或其他语言发表了约80篇论文。在苏黎世、亚特兰大、卢塞恩等地的大学执教。先后担任IPMA的副主席、主席,IPMA认证管理委员会成员和瑞士项目管理协会主席。在20个国家从事过国际认证评估和认证体系评审工作。