当前位置: 首页>>信息发布>>学术动态>>正文

报告题目:Time Allocation in Entrepreneurial Selling: Impact of Consumer Peer Learning and Incumbent Reaction

人:黄宇菲  英国巴斯大学助理教授

:李正锋  副教授

报告时间:20161220日(星期二)上午10:00

报告地点:长安校区管理学院210

报告简介: How should technology entrepreneurs allocate their time to potential buyers? Considering two important dynamics that influence consumers’ purchase decisions of new technology products – namely consumer peer learning and incumbent reaction – we study the tactical level time allocation decision with a simple game-theoretic model. We offer economic rationale for the entrepreneur’s optimal time allocation for different levels of consumer peer learning, incumbent reaction, and the buyers’ revenue distribution. We discuss implications for entrepreneurship practice and theory building.

报告人简介:

黄宇菲博士先后在中国、法国、英国等多所知名高校从事研究工作,目前在英国巴斯大学任助理教授,研究方向包括新产品研发,供应链管理以及定量市场营销等。

黄宇菲博士先后在西安交通大学获得学士和硕士学位,以联合培养博士研究生身份在法国特鲁瓦技术大学学习和研究,并从伦敦大学学院获得管理学博士学位。在管理学科高水平的SCI期刊上发表论文多篇,是Production and Operations Management, International Journal of Production Research, International Journal of Manufacturing and Technology Management, Journal of Industrial and Management Optimization等国际期刊的匿名审稿人。